Nieuwe meubels

Nieuwe meubels

De nieuwe meubelstijl is te bewonderen op de Woonboulevard in Heerlen. Na de meubels van afvalhout en steigerplanken gaan we nu helemaal Eco. Ik heb het comfort geprobeerd, al leverde dat wat bekijks op en ik in ene vliegensvlug in mijn MG moest duiken om aanstormende politieauto’s te ontvluchten. Maar het feit dat de laatste weer prima zijn best doet lukte dat al vrij snel. Zo is ook de eerste dag van mijn vakantie als een vlucht regenwulpen voorbij gegaan. Whoesj en het is alweer dinsdag… Ik ben wat kortaf deze week. Dat komt omdat mijn vrouw een hele waslijst met werkzaamheden heeft achtergelaten. Net zoals in de Jumbo reclame: “Schat, als je even tijd hebt…”.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. hanscke

  Dat bankstel hoef je vast geen goede schoonmaakbeurt te geven. Dat heurt zo. Hoe groener hoe mooier. je hebt in ieder geval wel mooi weer in je vakantie. Nu nog tijd vinden om er zo af en toe van te genieten.

 2. Frank-103

  Waslijsten zijn er om kwijt te raken, om niet te doen. Het kan ook heel fijn zijn om eens een dagje met een goed boek (Eisenbahn Journal) op de bank te zitten. Of nog beter : in de tuin!

 3. Kakel

  Vrouwen…soms zou je ze, hè (-:
  Zien er heel aantrekkelijk uit, die stoelen. Echt alsof het mos er handbreed dik op zit. Ik heb het vaak in het bos als ik mos zie, dan zou ik er mijn hoofd op willen leggen. Het doet me dan ook deugd dat jij de stoel uitgeprobeerd hebt! Leuk dat je er weer eens met de MG op uit geweest bent!
  Lieve groet

 4. logbankje

  Een prachtige nieuwe meubelstijl, wel een natte broek als het mos vochtig is.
  Ja, die lijstjes lijken altijd langer tijdens je vakantie. Hans

 5. LOL! Die reacties…. (ik durf zulke lijstjes niet eens te maken, die bestaan alleen in mijn hoofd 😉 En ALS ik ze maak, klinken ze als “if $Deurkruk != aanwezig then CloseDoor == invalid” (Ofzoiets ;-))

  Zit dat niet heel zompig trouwens, zulke bemoste stoelen?

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: