Tis weer voorbij dat mooie weekend
Tis weer voorbij dat mooie weekend

Tis weer voorbij dat mooie weekend

Heerlijk zo’n zonnig weekend, zo mogen er wel meer volgen. Jammer dat het veel te kort was. We hebben lekker met de MG de Zuid-Limburgse wegen onveilig gemaakt, en wonder boven wonder viel het met de wielrenners wel mee, wat in de tuin gerommeld, een half uurtje in Maastricht geweest en mijn kleindochter Jeslynn, uiteraard vergezeld van pa en ma op bezoek gehad, kijk eens wat een moppie dat aan het worden is. Twee-en-een-halve week oud pas… Wat wil een mens nog meer. Zaterdag waren we ook nog even bij de Appie in Roermond. Het was weer hommeles met de rekken. Waarom doen mensen dit toch.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. terrebel

  Mensen beweren ‘geen tijd’ te hebben om een klein stukje terug te lopen bijvoorbeeld. Onzin natuurlijk want we hebben allemaal 24 uren per dag.

 2. logbankje

  Het was een prachtig weekend, voor wielrenners moet je inderdaad oppassen.
  Die zijn soms net zo blind als mensen die de producten in de winkel ergens neer smijten. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. Frank-103

  Het zijn gewoon domme (of asociale) lieden, en daar zijn er helaas veel van! Zo zag ik op tv ook een stuk over asociale wielrenners, waarvan een aantal zich liet interviewen waarin ze ook doodleuk vertelden de verkeersregels aan de wielrenschoenen te lappen. Heel hachelijk!

 4. Ja en het is extra werk voor het personeel om dat allemaal weer eruit te vissen en weer op hun plek te zetten, dat zijn luie mensen, zelf als ik besluit toch niet, of ik breng het terug of ik geef het netjes af bij de kassa…. veel beter plan.

  En ik wil jouw moppie wel zien, maar waar dan Sjoerd? 😉

  X

 5. Goede morgen Sjoerd, ik had na je tekst een foto van je mooie kleindochter verwacht, maar dan zie ik frituurvet en fout terug gelegde boodschappen. . . .
  Ik wens je een fijne maandag toe, het weekend was in ieder geval genieten, daar kun je weer een tijdje op teren.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.