Keep moving
Keep moving

Keep moving

Het lijkt wel of de core business van mijn bedrijf verhuizen is en ik daar een onderdeel van ben geworden. Na de overgang van eigenaar is het idee ontstaan om kantoortuinen te gaan inrichten. Hoef je ook niet meer te verhuizen iedere keer en kun je op iedere werkplek je werk doen. Goed idee toch… Weliswaar achterhaalt door de ervaringen, maar goed, als het management dat wil, waarom niet. De plannen zien er goed uit, en wij verhuizen straks toch naar een andere baas, dus so what… Eh, dan moet dus wel iedereen eerst verhuizen, om te kunnen verbouwen, om later dus weer terug te kunnen verhuizen. De dozen staan al in de gang… het gebouw is straks bijna leeg. Haha, en dat alles buiten ons om, wij mogen blijven, we zitten in een afzonderlijke vleugel, volledig afgeschermd van de rest van het gebouw. En als alles klaar is mogen wij pas vertrekken… Zo heeft ieder nadeel een Cruijffiaans tintje…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. Frank-103

    Bij ons hebben ze eerst gedwongen het papiervrije kantoor ingevoerd zodat er veel papier en zooi afgevoerd moest worden maar niet verhuisd. Een ipad ipv naslagwerken en printjes, een laptop om plaats en tijdonafhankelijk te kunnen werken. Ben er nu een jaar mee bezig, en het went. Uiteindelijk is het allemaal werktijd!

  2. Wij zitten ook met elkaar op een hoop te werken, soms kan je je klant aan de telefoon niet verstaan door het vele lawaai.
    Maar het kantoortuin en flexplekken blijven populair bij de managers, maar ja die zitten wel in een eigen kantoortje.

  3. Goede morgen Sjoerd. Tja ik heb veertig jaar op de biebbus gewerkt dus wij waren zeer mobiel, al heb ik wel drie verschillende modellen bussen meegemaakt in die periode.
    Voor vandaag een fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.