We made IT
We made IT

We made IT

Zelden dat ik me zo op het weekend verheug als deze keer. Het was een aardig druk weekje en volgende week start de grote uittocht hier. De verhuiswagens staan al in de garage voor een grote doorsmeerbeurt, want een compleet kantoor verhuizen vergt uiteraard wel enige organisatie, al gaan de meesten maar een paar kilometer ver. Ik heb dus dadelijk een heerlijk weekend om me voor te bereiden op een zware werkweek… Ik hoef gelukkig zelf niet te sjouwen, maar moet er wel voor zorgen dat straks iedereen weer kan werken. En in de tijd dat ze gaan slopen in ons pand heeft deze jongen hopelijk vakantie, helemaal zeker is dat nog niet, maar daar wordt hard aan gewerkt.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. Heftig weekje geweest zo te lezen en nog een heftigere week voor de boeg. Weet van onze bedrijfsverhuizing destijds dat de jongens van IT bijna gek werden van alle vragen en problemen, want iedereen vond zijn probleem natuurlijk het belangrijkst. 🙂

 2. Geniet van je weekend Sjoerd, zelfs ik weet wat zo’n verhuizing kan doen, pfffffffff zet je maar schrap! 😉

  En vandaag bij mij twee oude recepten van mijn oma, haar hand, wie weet kun je er nog iets mee van het weekend 😀

  X

 3. Veranderingen geven altijd onrust.
  Hoop ook voor je dat je dan vakantie hebt. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.