Dialoog

Dialoog

Natuurlijk kun je het niet iedereen naar de zin maken, dat hoeft ook niet, maar de ervaring is dat als je mensen persoonlijk helpt dat ze dat veel meer waarderen. Problemen oplossen achter je PC kan ook, mensen op afstand helpen gaat met de tegenwoordige hulp programma’s ook. Maar je gezicht af en toe eens laten zien werkt veel beter. Met de verhuisperikelen was er ergens een printer geplaatst op een plaats waar die absoluut niet kon worden aangesloten. Er was wel een plaats, maar daar wilde eigenlijk niemand die printer hebben, wie zet nou een printer midden in een socioruimte. Dan ga je samen met de mensen door de zaal lopen en bekijkt alle voorstellen voor alternatieven. Er waren er geen… Alleen die onmogelijke plaats. En als men overtuigt is dat dat de enige plaats is komen er vanzelf oplossingen, een stoeltje hier, een tafeltje daar een apart plekje om bij een koelkast te komen en zie daar, de printer had een eigen plek. Het enige wat we verder hebben gedaan was de printer aansluiten op het netwerk. De besluiten hebben de mensen zelf genomen, en zo was iedereen tevreden en hebben we een hoop tijd gespaard. En eh, dit is wat men bij ons een printer noemt.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Ik ben gewend dat de printers op de meest onmogelijke kleine en afgesloten ruimtes staan. Struikelend over de dozen met nieuw printpapier vraag ik mij altijd af waarom er geen deugdelijke afzuiging is.

    Tegelijkertijd zijn de gesprekken bij de printer te vergelijken met het praten bij de koffieautomaat.

    Goed dat er een oplossing naar ieders tevredenheid is gekomen.

    Vriendelijke groet,

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: