Poehoe
Poehoe

Poehoe

Vooraleerst nog bedankt voor het tonen van innig medeleven met het bereiken van mijn drieënzestigste levensjaar. Haha, poehoe, dat is eruit… Niet dat ik me zo oud voel, maar toch. Je fleurt er zelfs vanop als je dan zo’n klein wurmpje in je armen mag houden, het voordeel is zeker dat je ze meteen weer kunt terug geven. Maar om een kort verhaal wat langer te maken nog even een beeldje van dat kleine wurm, Jeslynn, inmiddels alweer zo’n 5 weken jong…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Elk nadeel heeft zijn voordeel. Ik zou nog geen 63 willen zijn, maar tegen die tijd denk ik wel dat ik al uitkijk naar dat werken helemaal niet meer hoeft.

  En zo`n kleine houdt je jong!

 2. Frank-103

  Dat vonden mijn ouders ook het leukste van hun kleinkinderen, dat ze ’s avonds gewoon weer naar huis gingen. En dat je ze trouwens ook -niet geheel opvoedkundig verantwoord – kunt verwennen, als dat zo uitkomt, daar ben je opa en oma voor!

 3. ha die Sjoerd,

  5 weken…
  Mooi is dat ook, dat je in weken telt…
  Heerlijk, zo’n mooi kindje….
  Geef haar de volgende keer maar een aaitje van mij…
  Dag!

  groet van Marlou

  .

 4. hahahaha ja dat zeggen ze, maar als ik mijn moeder zie nu weer met (achter)nichtje, hahahaha dan ben ik er bang voor als kleindochter straks komt… ahum 😉

  Wat is ze mooi Sjoerd! <3

  X

 5. Goede morgen Sjoerd. Wat een schatje is het toch. Hier roept ze : “Puppy powerrrr” lijkt het wel zo met dat vuistje in de lucht.
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.