Rugzakje
Rugzakje

Rugzakje

click to see the picture big

bVision & Photography

Van Haba kreeg ik de bijgaande foto’s toegestuurd met de onderstaande tekst erbij:
Hallo Sjoerd
Hier op het dorp rijdt ook nog een echt oud rugzakje aka wegvlo rond.
Ook die heeft wel een plaats in je virtuele garage verdiend en het
hoeft maar een klein plekje te zijn. 🙂

click to see the picture big

bVision & Photography

Dit rugzakje is een ingevoerde3 Fiat 500 uit 1972. In België heeft de Fiat 500 bolleke als bijnaam en in Nederland rugzakje, bultje en ook wel puntenslijper. Er ligt een twee cilinder motor in van 500 cc. Met een gewicht van maar rond 600 kg superlicht en de kleinste auto ooit die in een grote serie werd geproduceerd tussen 1957 en 1975. Het was de opvolger van de Fiat Topolino. 50 jaar na dato werd de retro FIAT 500 geïntroduceerd. Dat deze auto FIAT geen windeieren heeft gelegd moge duidelijk zijn. Voor deze “mini” vind ik altijd wel een plaatsje in mijn virtuele garage.

click to see the picture big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Kakel

    Wat een dot van een autootje en ook nog helemaal in mijn kleur! Ik denk dat ik ook maar een virtuele garage ga beginnen (-:
    Fijn je weer te spreken, Sjoerd!
    Lieve groet

  2. whahahaha ik dacht nog, van de week toen ik met gogobot en mijn foto’s bezig was, ik heb nog een mini in de aanbieding welke dus in een museum staat zelfs! Maar dan in het openlucht in Arnhem 😉

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.