Pizza
Pizza

Pizza

Van mijn kinderen had ik met de verjaardag een pizzaoven gekregen, nou ja oven is een groot woord, maar achteraf een prima investering voor de man die toch al alles heeft. Vanavond zou ik met mijn dochter en Jeslynn naar een vertrouwd adres gaan om Jeslynn onder te brengen als mijn dochter weer moet gaan werken. De vrouw van mijn beste vriend Humberto doet dit namelijk. Omdat ook mijn vrouw er niet was zou ik van tevoren een pizza maken, en die was zo lekker en goed gelukt dat ik er drie heb gemaakt en drie keer vergeten ben om er een foto van te maken. Ik weet het slordig, maar de gesprekken m.b.t. de opvang verliepen een stuk beter. En om heer eerlijk te zijn zou ik wensen dat ik nu met pensioen zou zijn en dat kleintje wel alleen zou opvangen. Maar die regeringen van vandaag werken niet echt mee…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 reacties

 1. logbankje

  Een handige pizza maker, daar heb je overheid gelukkig niet bij nodig.
  Het voordeel van oppassen is dat ze ook weer weggaan. 😉 Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Goede morgen Sjoerd, altijd moeilijk voor een moeder (en een opa) om een kindje dat nog zo klein is uit handen te geven. Maar hele dagen oppassen zou vrees ik toch vermoeiender zijn dan dat je nu denkt. Mijn kleindochter heeft twee maal opvang in de week en verder ben ik er een dag, mijn dochter ook een dag en mijn schoonzoon een dag., zo is de week gevuld en het weekend is nooit een probleem.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.