Op tilt…
Op tilt…

Op tilt…

Gisteren is mijn site geruime tijd niet beschikbaar geweest door een storing bij mijn provider. De server waar mijn site op draaide had de geest gegevens en ze moeten een restore uitvoeren om hem weer aan de gang te krijgen. Jammer, maar helaas het was niet anders. Vroeger kon ik me daar best wel eens kwaad over maken, maar de laatste jaren steeds minder. Voor je het weet loop je met stress rond en niemand die er iets mee opschiet. De jongens aldaar doen hun best en ik kreeg zelfs verzoek om even mee te testen… En zoals u hopelijk ziet, doet alles het weer. Alleen moet het toch mogelijk zijn in deze tijd op tijdelijk even wat te laten zien… zoiets als vroeger gebeurde als een TV zender niet uitzond.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Oh ja, vroegerrrrrrrrrrrrrrr op web-log als dat even niet draaide, pfffffffffff wat kon ik dan in de stress schieten, nu denk ik… even alles checken, foon, tv, het één doet het wel het ander niet, opnieuw opstarten, nog niet? Even luisteren via foon of alles klopt… oké, we wachten rustig af en ik ga andere dingen doen, hahahaha

  Net als jij dus, veel rustiger en vooral chilllllllllllllll

  X

 2. Het was me niet opgevallen dat je website uit de lucht is geweest. Dus gewoon niets over melden en dan heeft niemand het in de gaten. 😉

  WordPress.com heeft ook een enorm goede uptime, waar ik dus zeker niet over te klagen heb.

  Testbeelden werden overigens gebruikt om TV’s af te stellen. Voor storing waren er andere bordjes.

 3. Frank-103

  Blogger heeft eigenlijk nooit storingen, ik heb geen idee hoe ze dat doen. Maar een testbeeld als een pagina niet gevonden kan worden is misschien helemaal niet gek, dat is beter dan zo’n melding 404 pagina niet gevonden.

 4. Prachtig ja dat testbeeld!
  Nu worden er vaak te vaak van die smakeloze programma’s uitgezonden.

  Een Zen gevoel bij vervelende situaties probeer ik ook vast te houden.
  Jammer genoeg lukt dat niet altijd …..

  Vriendelijke groet,

 5. Even geduld a.u.b. Dat zou ook wel apart zijn.. Maar ik was er toen toevallig niet, dus ik heb niets gemerkt.. En je moet je over dat soort dingen zeker niet druk maken. Dat is zonde van je energie.

  Love As Always
  Di Mario

 6. Goede morgen Sjoerd, gut ja dat oude testbeeld in de zwart/wit tijd van de tv. Dat is verdorie gewoon jeugdsentiment 🙂
  Maar je had in die tijd ook wel gewoon het woord ‘Storing’ dat ze lieten zien. Als kind maakten we daar dan zoveel mogelijk woorden van, dat waren er best veel, maar op den duur kende je al die woorden al. Ook had je soms een natuurfilmpje en daar kwam dan steeds het woord ‘Interludium’ voorbij.

  Ach ik heb dat soort storingen ook wel eens, of soms zet ik een log neer en dan verdwijnen er delen uit. Gewoon weer opnieuw beginnen. En je kwaad maken helpt helemaal niet vrees ik. Gewoon afwachten en dan kun je meestal na een dag of een halve dag weer gewoon verder. Al was ik gister wel verbaasd, jij hebt altijd trouw iedere dag een log en als je weg bent kondig je dat wel aan.
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.