Jeslynn
Jeslynn

Jeslynn

Bijna 8 weken oud is ze inmiddels en begint al aardig te spartelen en te spelen en vol interesse de omgeving op te nemen. Ofwel baby’tje wordt baby. Een schatje om te zien. Gisteren was ze even op bezoek hier en dan is een foto van Jeslynn uiteraard veel mooier dan de zeskant boxen die ik heb afgemaakt een aan de schutting gemonteerd heb. Lekker weer buiten om wat te klussen. En wie wat bewaard heeft wat, scheelde alweer een ritje naar de Gamma. Want zo’n boxje moet uiteraard wel op de een of andere manier aan die schutting worden bevestigd.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, ik ga weer naar mijn eigen kleindochter toe. Die is inmiddels al 18 maanden oud en kletst je de oren van je kop. Heerlijk om dat allemaal nog mee te mogen maken. Ik wens je een fijne woensdag toe.

  2. Frank-103

    Het gaat ontzettend hard, de eerste 2 jaren. Daarna kan je er op wachten dat ze de afstandsbediening van de tv niet terug willen geven, en moet je naar de gamma om behang te kopen om ze achter te plakken. Heel hachelijk!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.