Op een mooie pinksterdag…
Op een mooie pinksterdag…

Op een mooie pinksterdag…

click to see the pictures big

bVision & Photography

Pinksterdag mag dan wel een christelijke feestdag zijn, maar dat houdt voor mij niet in dat ik niks mag doen en met mijn armen over elkaar naar de televisie… oh nee, dat zal dan ook wel niet mogen, en dan heb je wel mooi Jos Verstappen zijn eerste overwinning in de Formule 1 moeten missen. Of uiteraard de formidabele race in de Giro. U ziet, niets menselijks is deze aanhanger van het boeddhisme vreemd. Maar even terug naar het onderwerp. Ik mocht van mijn vrouw wat honingraatsystemen kopen. Mits dat ik ze ook in elkaar zou zetten en ophangen etc. En en zat een gebruiksaanwijzing á la Ikea bij.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Maar voornamelijk was het een stapeltje hout en een paar schroeven. Dat wordt het niet dacht ik bij mezelf en besloot op eigen houtje het maar anders aan te pakken.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Een spanband eromheen en eerst alle in positie bregen was voor mij een beter idee. En dan eerst maar alle middelste schroeven.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Daarna uiteraard de rest van de schroeven aanbrengen en dan is het eerste van de drie boxen klaar

click to see the pictures big

bVision & Photography

Uiteraard even tussendoor een detailopname voor iedereen die die dingen ook wil gaan maken (verkrijgbaar bij o.a. Intratuin)

click to see the pictures big

bVision & Photography

Kijk, alle drie klaar, maar nog niet compleet, ik wil er straks o.a. wat planten inzetten en deze aan de schutting hangen. Maar dan moeten ze ook nog even in de lak. Dus dat ook maar even gedaan. En dan he ik ook nog maar even een kruidentuintje ingericht… Oké, komt later.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 reacties

  1. Frank-103

    Leuk zo’n bouwdoos, maar daarna ligt of hangt het afschuwelijk in de weg. Wij hebben daarom zo’n allesbrander gekocht, maar dit soort bewerkt hout mag daar dan ook weer niet in, helaas.

  2. hanscke

    Ik dacht, wat moet hij nu met honingraten, maar het is decoratie om buiten op te hangen. Ik liep gisteren tegen het feit aan dat Pinksteren veeeeel belangrijker is dan Kerst. Waren er op eerste kerstdag zelfs winkels open, op eerste Pinksterdag niet. Nergens, in de wijde omgeving. Dit heeft mij zeer verbaasd. Nou ja we zijn bij thuiskomst niet verhongerd hoor, er stond nog genoeg in moeders smulkastjes, alleen niet datgene wat nu direct in mijn smaakgebied ligt.

  3. Wauw, wat ziet dat er gaaf uit, ja als ik dit zie dan denk ik echt, tijd dat ik mijn eigen boormachine aan ga schaffen zodat ik in mijn eigen tijd en wanneer het mij uitkomt dit soort dingen kan doen en aanpassen zowel buiten als binnen… dit zou binnen ook niet misstaan. 😉

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.