The End
The End

The End

Vandaag moet ik na een volgens mij veel te korte vakantie weer aan de slag. Afgelopen weekend hebben we er een mooie afsluiting van gemaakt door op de laatste dag ons te ontfermen over onze kleindochter. Gelukkig was ze heel lief en heeft lekker geslapen en gegeten. Twee maanden is ze morgen alweer. Zaterdag heb van alle ellende een nieuwe bril moeten kopen. Na een oogmeting bleek dat dat hard nodig was. Ik wist dat ik niet alles meer helder zag, maar dat het zoveel zou afwijken had ik ook niet verwacht. Met nieuwe glazen ook maar een nieuwe bril.
Ik heb deze keer gekozen om meekleurende glazen aan te schaffen. Dat scheelt een zonnebril in de MG. En om nou drie brillen op sterkte te kopen is ook weer overdreven dus weer multifocaal… Op de foto Jeslynn hard aan het werk om samen met oma de fles leeg te krijgen. Ze kan daar heel serieus in zijn…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Kakel

  Het is nog hard werken voor zo’n kleintje om de fles leeg te krijgen. Wat een poppetje om te zien! Twee maanden alweer. Tijd glipt door je vingers…
  Lieve groet

 2. Twee maanden alweer.. wat gaat het toch snel he… Ik kan nog steeds het gevoel oproepen van toen ik net twee maanden papa was. Geweldig… Nou ja.. ik leef zelfs nog steeds op een roze wolk….

  Love As Always
  Di Mario

 3. Vakanties gaan altijd snel! Helaas maar waar, en heerlijk om je kleindochter zo even bij je te hebben, het gaat zo hard!

  Ennuh, die bril, ja… hier dito, nu was ik niet brildragend, alleen voor lezen heb ik al een tijd een bril maar ik merkte dat ik met mijn eerste leesbril mijn tv ook ineens beter zag, hahahahaha en op de fiets sommige dingen niet zag waar ik voorheen zo scherp was, dus ook ik heb een meting laten doen, pffffffffffff Ja ik moet dus ook…. en ik schrok er ook even van.

  X

 4. marjolijn1

  Goed en helder de wereld in kunnen kijken is wel erg prettig.
  Mooie afsluiting van de vakantie samen met je kleindochter.
  Succes vandaag weer…!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.