Pressure
Pressure

Pressure

Het was wel even schrikken op de eerste werkdag. De slopers waren nog druk bezig met het afbreken van de laatste tussenmuren toen er een doffe dreun door het gebouw klonk in het gedeelte waar niet gesloopt werd, en wat ook niet de bedoeling was om er iets te slopen. Waarschijnlijk is door al het hammeren de spanning op de vloer in de hal iets te hoog opgelopen en door het gebrek aan dilatatievoegen* knalde een gedeelte van de vloer omhoog… Dat wordt dus alsnog vervangen. Een uurtje later was de rommel al opgeruimt en dat gedeelte van de vloer gesloopt. De slopers zijn daarna vertrokken en zijn klaar. Nu kan de opbouw beginnen.
* Een dilatatievoeg is een voeg die als functie heeft het uitzetten en krimpen van materialen, ook wel werking genoemd, op te vangen. Zo wordt voorkomen dat materialen scheuren door deze geïntroduceerde spanningen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

10 Comments

  1. Hahaha, doet denken aan het stoepje voor de deur bij mijn dochter in Brussel. Hopelijk hoeven jullie iets minder lang te wachten tot de boel weer klaar is. Misschien maar liever een stukje zeil?

  2. Goede morgen Sjoerd, dat ziet er heftig uit en het zal zeker een knal hebben gegeven. Gelukkig kan het allemaal weer gerepareerd worden.
    Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.