Ten years before: mei 2006
Ten years before: mei 2006

Ten years before: mei 2006

Natuurlijk was het al opgevallen, vorige week was er ineens niets te zien hier, en vandaag was waarschijnlijk ook leeg gebleven als Frank niet uitdrukkelijk gevraagd had of ik niet zelf wat zou willen schrijven. Frank is reeds geruime tijd ziek, voor zijn facebook vrienden wel al bekend. Hij ondergaat momenteel onderzoeken, maar zit even niet lekker in zijn vel. Hij zal dit t.z.t. zelf wel uitleggen. Vandaar even een nieuwe rubriek, Ten years before, waar ik een foto publiceer uit het verleden, in dit geval genomen bij een bezoek aan Mondo Verde, de groene wereld in Kerkrade Landgraaf. Naast dit mooie park kunt u uiteraard ook terecht voor een bezoek aan de mooiste Zoo van Nederland, mag ik ook eens even chauvinistisch zijn.
GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept door het publiek reeds vier keer gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Dat is heel naar voor Frank. Ik wens hem beterschap. Ben nog nooit in dit park geweest, maar heb er wel goede berichten over gehoord. Misschien doen we nog wel eens een paar dagen Limburg. Dan gaat Gaia op het to do lijstje.

 2. Frank.. beterschap zeg. Ik hoop dat het snel beter gaat met je. Sterkte..
  Het Gaia park ben ik eens geweest toen het net open was. Dinnetje woonde nog in Limburg en ging toen met enkele oud-leerlingen naar Gaia.. was toen al apart, maar nog niet volledig. Maar dat zal zo’n tien jaar verder wel anders zijn.

  Love As Always
  Di Mario

 3. Goede morgen Sjoerd, mooie foto. Tja tien jaar geleden zag de wereld er toch nog anders uit.
  Frank, sterkte joh, al die onderzoeken zijn niet altijd even fijn, hopelijk zijn de uitslagen ervan hoopgevend.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.