Het is mijn stoel verdorie
Het is mijn stoel verdorie

Het is mijn stoel verdorie

click to see the picture big

bVision & Photography

Die badjes van katjes maken er een puinzooi van. Langzaam maar zeker nemen ze mijn werkplek over. Ik hoef maar op te staan om iets te pakken en mijn plaats wordt onmiddellijk verovert. Heb ik eindelijk mijn stoel weer terug door de kat ervan of te pakken ligt verdorie de andere erop. Zit ik er eindelijk op komt die rooie op mijn schoot zitten, hij wringt zich gewoon tussen het bureau en mij in. Krijgt hij dan geen aandacht zet hij zich op het toetsenbord. Hoezo personeel, ik wordt gewoon geterroriseerd.

click to see the picture big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. Tja, dat heb je met katten, ik ken dat … Sinds onze katten na een lang, en voor zover ik kan beoordelen, gelukkig leven aan ouderdom zijn overleden, zijn wij mensen weer baas in eigen huis. En hoewel we ze nog wel eens missen, is dat best een lekker gevoel. 🙂

  2. Goede morgen Sjoerd, tja katten, ik kan er boeken over schrijven. Ze hebben allemaal hun eigen karaktertje en ieder dier reageert weer anders.
    En jouw stoel. . . . wat denk je wel, het is jouw stoel wanneer de beide kattenkopjes en even geen zin in hebben. Heb je wel eens goed naar hun gezichies gekeken al je de euvele moed hebt om ze eraf te zetten? 🙂
    Leuke foto’s trouwens, ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d