click to see the picture big

bVision & Photography

Deze hijskraan stond voor de deur van ons hoofdkantoor. Er moesten een drietal kleine pakketten op het dak gezet worden waar “DAIKIN” op stond. Maar om dat nu zo’n bakbeest voor in te zetten lijkt volkomen overbodig. Helaas was dit wel noodzakelijk, Het ging niet om het gewicht, dat was voor deze kraan een makkie, maar om de ruimte waarbinnen de kraan moest manoeuvreren. Deze was zo klein dat het de hoogte in moest om het op de plaats van bestemming te krijgen. Levert uiteraard een paar mooie beelden op.

click to see the picture big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. Ik sta altijd met verbazing te kijken hoe één man/vrouw zo’n joekel van een apparaat kan besturen. Toen ik nog bij de bank werkte, werd de nieuwe kluis bezorgd. Die moest door het dak naar binnen getakeld worden. Een hele happening!:
    Lieve groet

    Kakel

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.