Orchideeën
Orchideeën

Orchideeën

Nadat mijn hele orchideeën verzameling en paar jaar terug geheel om zeep was door een ziekte was de hobby er een beetje af. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en langzaam maar zeker breidt een nieuwe verzameling zich weer uit. Een bloemetje houd het een weekje uit, maar een orchidee maanden als je hem goed verzorgt. Daarom investeer ik liever in orchideeën dan in een bloemetje in de vaas. Afgelopen weekend is o.a. de onderstaande orchidee ons eigendom geworden. Een echte beauty zal ik maar zeggen. Niet de makkelijkste orchidee, maar met een beetje geluk heb ik deze jaren en bloei hij ook een paar keer.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Kakel

  Is dat de Venusschoen, of raaskal ik nu? Ik krijg ook graag naar orchideeën in de natuur, maar die bloeien natuurlijk maar heel kort. Orchideeën zijn over het algemeen dankbare planten, maar nu praat ik over de huis-tuin-en-keuken-plant.
  Mooie nieuwe aanwinst!
  Lieve groet

 2. logbankje

  Dit is een prachtig exemplaar, het is ook een heel dankbare plant.
  Heb ze wel op kamer met weinig licht tot rust laten komen en dan lopen ze na een tijdje weer uit. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: