Oranjespanning in Harderwijk

Oranjespanning in Harderwijk

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Het mooie trafohuisje van deze week is gespot door Di Mario het ligt aan de Prins Frederik Hendriklaan / Oranjepark in Harderwijk. Het is in een uitstekende staat, waarschijnlijk omdat het hier op privegebied staat. Het meerkleurige metselwerk maakt er toch kleurig geheel van.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

De buurt grenst aan het nieuwe te ontwikkelen stationsgebied in Harderwijk, met uiteraard ook een nieuw modern en vooral ook veilig station. Geen oversteekplaatsen voor fietser meer, maar onderdoorgangen, een P&R, winkels etc.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Volgens Di Mario was het nog een grote bouwplaats, maar het wordt ongetwijfeld een mooi geheel straks.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

15 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd. Dat huisje is prachtig, chique de friemel, zoals wij dat vroeger plachten te zeggen, Die verschillende stenen, heel mooi. Is het niet gevaarlijk om zoiets in je tuin te hebben?
    Fijne zondag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: