Döpke
Döpke

Döpke

click to see the picture big

bVision & Photography

Dit Döpke is ingezonden door Di Mario en is een Fiatje 500. In gebruik zoals te zien is met een invaliden parkeerkaart. Ik kan me voorstellen dat als je jaren in zo’n klein bolleke rijdt je daar aan toe bent. Maar goed, ik ben geen gelukkig geen dokter…

click to see the picture big

bVision & Photography

Dit döpke is geboren in 1965 als een Fiat 500L en met een 2 cilinder motor. Wat me eigenlijk opvalt aan de auto’s is dat er nog zoveel van rondrijden, terwijl andere merken al lang ter ziele zijn zie je deze nog steeds rijden. Vroeger zag ik ook nog wel eens een Renault 4 rondrijden, ook ergens uit die tijd. Maar volgens mij liggen er al veel andere merken op het autokerkhof.

click to see the picture big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. riakristelijn

    Een schatje, zeker in het lichtblauw. Hoe een invalide zich hierin weet te frommelen weet ik ook niet, maar het rugzakje heeft vele mogelijkheden blijkt maar weer.

    1. Nog niet goed wakker, ik bedoelde natuurlijk goede morgen Sjoerd, maar omdat ik de naam van Di Mario zag staan wenste ik die ook maar goede morgen , terwijl ik dat al op zijn blog had gedaan. Nu dan eerst maar snel koffie drinken. . .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.