Werken

Werken

Als je een grote mond hebt moet je daar ook de consequenties van dragen. En dat was dus de reden dat ik gisteren op mijn normaliter vrije dag moest gaan werken, gelukkig niet de hele dag, maar in de middag, maar toch… Daarna nog even naar de pedicure geweest en dan is een dag zo voorbij. De foto onder is er ene uit mijn collectie terug geplaatste boodschappen. Deze is gisterochtend gemaakt bij Appie in Roermond. Ondanks dat het onfatsoenlijk is loopt ook het personeel er gewoon langs en doen alsof ze niets zien…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Het personeel laat het ook gewoon staan? Gosh, nee hier niet, als men het ziet, en zelfs sterker nog, er gaan mensen speciaal langs de schappen om te collecteren wat verkeerd staat, en laatst vond ik kaas tussen de drop… nou ja… die heb ik netjes af gegeven omdat zij er toevallig stond. (personeel dus)

  X

 2. Kakel

  Als ik in mijn dochters kamer haar schone was neerleg en/of ophang springt ze er desnoods met de polsstok overheen maar opruimen doet ze niet.
  Afgelopen dinsdag vond ik een schaal met rundvlees bij de zout staan. Heel achterlijk vind ik dat!
  Lieve groet

 3. Invallen is niet altijd even prettig, maar soms is het niet anders.
  Is vreemd gedrag dat men spullen in de verkeerd schappen zet. Hans

  ot, heb ook nog nooit problemen gehad om uit China of zo te kopen.

 4. Micheline heeft moeite met reageren op mijn pagina daarom haar reactie hier:

  Hier bij ons in België kom je dat ook tegen hoor
  Gelukkig was het maar een halve dag van je vrije dag dat je moest werken

 5. Goede morgen Sjoerd, ja ik denk dat het zo vaak gebeurt, dat ze er extra personeel voor aan zouden moeten nemen. Ik erger me er ook aan als ik wat zie staan dat niet op die plek hoort. In de bieb heb ik nog altijd de afwijking om de fout terug geplaatste boeken op hun plaats terug te zetten. Beroepsdeformatie vrees ik.
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

 6. ik heb hier eerder zoiets van; wie zet dat daar, eerst wat nemen en dan je gedachten veranderen, ik heb dat zelfs al met vers vlees en vis gezien, dat is pas erg. Als je in winkels rondkijkt dan zie je niks anders; daar moeten ze al personeel voor aannemen

 7. marjolijn1

  Ja, ik heb er ook een hekel aan als spullen niet op hun plaats terug gezet worden.
  En dat het personeel niet klantvriendelijk is helemaal.
  Gelukkig komt het niet altijd voor.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: