I’m so sorry
I’m so sorry

I’m so sorry

Toen ik een maand geleden aankondigde dat ik screens had besteld van mijn vakantiegeld kon ik niet bevroeden dat de door mij geuite wens dat de zomer daar maar even op moest wachten, waarheid werd. Sakkerdjie, een hele maand regen, regen, en nog eens regen. Alle records op dat gebied zijn hier in het zuiden gebroken. Maar aan alle ellende komt een einde, de screens hangen, en de zon mag dus gaan schijnen. Waarvan akte, en nogmaals sorry…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Kakel

  Het voordeel van de screens is mss dat de ramen niet nat worden als het regent (-:
  Voor de komende drie maanden heb ik genoeg hemelwater gezien!
  Fijn weekend en lieve groet

 2. En nu nog zon
  Zondag beginnen bij ons de 7 jaarlijkse Kroningsfeesten een hele week dus goed weer kunnen we echt wel gebruiken
  Er is zo veel voorbereiding aan te pas gekomen en zo veel inzet van duizenden mensen

 3. Wij hebben hier in het noorden niet de meeste regen gehad, maar ik hoop toch van harte dat de zon de komende weken overal in het land volop gaat schijnen, zodat ook jouw screens eindelijk het werk kunnen doen waar ze voor aangeschaft zijn.

 4. Hier gaan jullie vast enorm veel plezier van beleven. Wij hebben – zo op het oog – precies dezelfde screens qua kleur en ze zijn geweldig. Nog geen minuut spijt van de aanschaf gehad.

 5. Goede morgen Sjoerd, je kan ze af en toe gewoon even dicht doen natuurlijk, maar zeker bij jullie is er nog niet veel nut voor geweest. Laten we hopen dat dat nog gaat komen. Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: