I’m so sorry
I’m so sorry

I’m so sorry

Toen ik een maand geleden aankondigde dat ik screens had besteld van mijn vakantiegeld kon ik niet bevroeden dat de door mij geuite wens dat de zomer daar maar even op moest wachten, waarheid werd. Sakkerdjie, een hele maand regen, regen, en nog eens regen. Alle records op dat gebied zijn hier in het zuiden gebroken. Maar aan alle ellende komt een einde, de screens hangen, en de zon mag dus gaan schijnen. Waarvan akte, en nogmaals sorry…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 reacties

  1. Goede morgen Sjoerd, je kan ze af en toe gewoon even dicht doen natuurlijk, maar zeker bij jullie is er nog niet veel nut voor geweest. Laten we hopen dat dat nog gaat komen. Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.