De schone slaapster
De schone slaapster

De schone slaapster

drie maanden is mijn kleindochter alweer, en het kind groeit als kool en slaapt als een roos. Vandaag even een kort stukje, want het werk deze week vergt alle energie van mij. En waarom zou Jeslynn het niet af en toe overnemen… als ze niet per ongeluk in slaap is gevallen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Kakel

    Wat een prachtig kindje, Sjoerd! En ze heeft een heel mooie kleur haar.
    Mijn dochter heeft ook rood haar. Let maar eens op: elk kind met rood haar zal je gaan opvallen (-: Mijn man en ik zeggen altijd tegen elkaar: daar heb je weer zo’n rode dakduivel. Lief bedoeld uiteraard.
    Lieve groet

  2. Goede morgen Sjoerd. Drie maanden alweer, wat vliegt de tijd, voor je het weet gaat ze naar school en dan gaat het helemaal vreselijk snel.Mooi kindje daar geniet je van zeker als ze zo lief slaapt. Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.