Happy friday

Happy friday

Goh, ik heb verbaast zitten kijken naar jullie reacties op het bericht van gisteren. Terwijl het enige wat aan de hand was dat ik absoluut geen inspiratie had om ook maar wat op mijn blog te zetten. Wat er stond was uiteraard wel waar. Maar wie wil weten wat ik allemaal uitvoer op zo’n werkdag thuis. Wat ik wel kan vertellen is dat de kantoortuinen bij mijn oude baas voor zover als gepland was, werkend zijn opgeleverd en dat ik sinds vandaag mijn intrek heb genomen in een geheel ander gebouw, dat van mijn nieuwe werkgever. Een groot kantoor voor mijzelf, want mijn medekamergenotes, werken maar een aantal dagen per week, of zijn zelden aanwezig. Ik heb daar het rijk voor me alleen. Nu eens gaan polsen of ik daar een paar plantjes neer mag zetten. wellicht een orchidee of zo… Zo kan ik mijn eigen kantoortuin weer gaan opbouwen. Het kantoor waar ik nu inzit is namelijk klinisch schoon. geen map, geen stuk papier, geen stof, echt schoon dus… Zelfs de vloer is net geboend.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. logbankje

    Zo zie je maar dat elke log een verrassing is.
    Zou wel zo gezellig zijn wat groei en bloei, daar moet je juist tegen praten. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: