Rustig dagje
Rustig dagje

Rustig dagje

Ondanks dat ik gisteren moest werken op mijn normaliter vrije dag was het betrekkelijk rustig. Dat is het voordeel van thuiswerken, en aan de andere kant ook een nadeel. Mijn vrouw had een afspraak bij de tandarts en daarna bij de kapper, dus daar had ik geen last van, niemand kwam me storen zoals op het werk eigenlijk wel altijd het geval is. Zo doe je op een dag thuis meer dan je anders op het werk zou doen. In wezen dus goed voor de baas. Nadeel is dat je zelf koffie moet maken, water in het apparaat doen, op tijd bonen bijvullen, dan met het kopje er na toe lopen, onder de uitloop zetten, op de knop drukken… Alleen vergeet ik dat te vaak en zo krijg ik op een dag thuis veel te weinig vocht binnen.
Wat is uw conclusie over dit verhaal… Vertel ik morgen wat er echt was. (foto: RGB stock)

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. Frank-103

  Er moest iets af of je hebt je vrije dag omgeruild met een andere dag, laatste vind ik het meest waarschijnlijk. Dan ga je morgen vast vertellen waar je vandaag naar toe bent? Of heb je de oppas op je kleinkind? Wat dan ook: fijne dag!

 2. Ik maal tegenwoordig de koffiebonen zelf.
  Het koffie zetten wordt hierdoor een mooi meditatief moment.

  Zelfs een glas water heb ik nu binnen hand bereik.

  Toch ben ik benieuwd naar jouw volgende blog.

  Zomerse groet,

 3. Goede morgen Sjoerd. Thuiswerken kan wel handig zijn, tenminste als er geen kinderen rondlopen die ook verzorging een aandacht willen. En wat te weinig drinken betreft, ik werk niet meer, maar ik drink ook veel te weinig. Tegenwoordig heb ik een fles water neergezet, die moet aan het eind van de dag leeggedronken zijn. (soms helpt dat ook niet )
  Ik wens je een fijne donderdag toe, geniet ervan.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.