In een nostalgische bui blader ik iedere maand terug naar dezelfde maand in 2006. Ga 10 jaar terug in de tijd en kom dan deze foto tegen. Een lekkere frisse en voedzame bonenschotel. Terwijl ik in dezelfde maand tropische temperaturen in de achtertuin heb gemeten van rond de 38 graden.
Vandaag eten we ook een bonenschotel, in dit geval een warme schotel, lekker met een flink stuk spek erin en uiteraard een pepertje. laten we over de bijbehorende temperaturen maar zwijgen, je zou er een depressie aan over kunnen houden…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Ja, de dag- en nachttemperatuur bij elkaar opgeteld levert zelfs geen 38 graden op… Ik erger me regelmatig aan de weersverwachting voor de komende week, terwijl ze met het weer voor de volgende dág nog moeite hebben.
    Ik krijg spontaan trek in stamppot boerenkool met uitgebakken spekkies (-:
    Lieve groet

    Kakel
  2. Het ziet er goed uit, die bonenschotel. Hier is het wel beduidend beter weer, ik had vanavond kunnen barbequen, als ik dat had gewild. Maar het is er zonnig en warm genoeg voor!

    Frank-103

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.