Ten years before: Juli 2006
Ten years before: Juli 2006

Ten years before: Juli 2006

In een nostalgische bui blader ik iedere maand terug naar dezelfde maand in 2006. Ga 10 jaar terug in de tijd en kom dan deze foto tegen. Een lekkere frisse en voedzame bonenschotel. Terwijl ik in dezelfde maand tropische temperaturen in de achtertuin heb gemeten van rond de 38 graden.
Vandaag eten we ook een bonenschotel, in dit geval een warme schotel, lekker met een flink stuk spek erin en uiteraard een pepertje. laten we over de bijbehorende temperaturen maar zwijgen, je zou er een depressie aan over kunnen houden…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Kakel

    Ja, de dag- en nachttemperatuur bij elkaar opgeteld levert zelfs geen 38 graden op… Ik erger me regelmatig aan de weersverwachting voor de komende week, terwijl ze met het weer voor de volgende dág nog moeite hebben.
    Ik krijg spontaan trek in stamppot boerenkool met uitgebakken spekkies (-:
    Lieve groet

  2. Frank-103

    Het ziet er goed uit, die bonenschotel. Hier is het wel beduidend beter weer, ik had vanavond kunnen barbequen, als ik dat had gewild. Maar het is er zonnig en warm genoeg voor!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.