Behind Bars

Behind Bars

Deze jonge dame was jaloers op de mooie ronde ballenbak van mijn kleindochter Jeslynn. Kaatje ligt hier heerlijk in de wasmand op de uiteraard schone was te genieten. Weliswaar achter tralies, maar het gaat om het idee.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Het is natuurlijk ook een veilig plekje, door de gaten kijken wat daarbuiten gebeurt. Je weet immers maar nooit met zo’n onberekenbaar klein mensenjong in de buurt 😉

  2. Laat het zoeken van een fijn plekje maar aan de kat over. Waarschijnlijk zou ze het verpoffen als jij haar in die wasmand neer zou leggen. Best kans dat ze dan met een ferme sprong uit de mand springt en zich uit de voeten maakt … 😉

  3. Goede morgen Sjoerd, tja je weet nooit welk plekje ze nu weer als favoriet uit zoeken. Molly heeft de bureaustoel bij mijn pc ontdekt , maar ja als ik daar wil zitten zal ze toch moeten verkassen.
    Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: