Behind Bars
Behind Bars

16 Comments

  1. Het is natuurlijk ook een veilig plekje, door de gaten kijken wat daarbuiten gebeurt. Je weet immers maar nooit met zo’n onberekenbaar klein mensenjong in de buurt 😉

  2. Laat het zoeken van een fijn plekje maar aan de kat over. Waarschijnlijk zou ze het verpoffen als jij haar in die wasmand neer zou leggen. Best kans dat ze dan met een ferme sprong uit de mand springt en zich uit de voeten maakt … 😉

  3. Goede morgen Sjoerd, tja je weet nooit welk plekje ze nu weer als favoriet uit zoeken. Molly heeft de bureaustoel bij mijn pc ontdekt , maar ja als ik daar wil zitten zal ze toch moeten verkassen.
    Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.