15 Comments

 1. Een uitzichttoren of zendmast, het zal het laatste zijn als je verwijst naar Brillie, die een fanatiek zendamateur is. Hij is nog wel te vinden op facebook, onze Brillie, maar als bezoeker op mijn blog heb ik hem al lang niet meer gezien.

  Frank-103
 2. Ik zou het niet weten Sjoerd en wie is Brilley

  Ook bij ons wil de zomer niet echt lukken ..,, logisch he
  Ik heb nog geen verlof maar vermits ik iedere dag om 13 uur gedaan heb heb ik besloten van er even van te profiteren zomer of geen zomer. Dus een beetje slow motion en dus ook wat bloggen betreft zie ik wel wanneer of hoe … Als het me uitkomt. Even niets moet en alles kan

 3. Ik vermoed dat het een platform is met een zootje masten voor mobile telefonie en dan mogelijk op het nieuwe Maankwartier bij station Heerlen. Dwz het is waarschijnlijk erg nieuw en foto’s kon ik er nog niet van vinden.

 4. Ha die Sjoerd,

  Het is hoog, je moet er naar toe klimmen, je krijgt fantastische uitzichten…
  Helaas… meer weet ik niet.
  Lijkt me wel gaaf! Ik wacht de oplossing af…

  groet van Marlou

 5. Goede morgen Sjoerd. Ik heb geen idee wat dit is, je moet er in ieder geval wel hoog voor klimmen en er is geen koffie daarboven 😉
  Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.