Fly away

Fly away

Ik weet niet hoe jullie naar je vakantiebestemming gaan, maar ik hoop dat het vliegtuig waarmee je eventueel vertrekt in een betere staat is dan dit toestel wat ik aantrof op vliegveld Maastricht – Aachen Airport. Wist je overigens dat veel van die toestellen 40 jaar of ouder kunnen worden. Het ligt aan het onderhoud wat bepaald of het toestel onveilig is of niet. Ook het onderstaande toestel is heel geland… Ik ga er vanuit dat een piloot nooit in een onveilig toestel zal stappen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Frank-103

  Er zijn toch wel meerdere gevallen van gestoorde piloten, denk inderdaad aan die Duitser die expres tegen een berg aan vloog, maar ook die MH370 had minimaal 1 psychopaat aan boord, die terroristen van 11-9-2001 waren ook niet lekker in hun bovenkamer en zo zijn er nog meer verdachte ongelukken,
  De trein lijkt een stuk veiliger, tot je leest over botsingen in Duitsland en Italië.

 2. ha die Sjoerd!

  Ja… dat nemen we maar aan: de piloot wil ook graag veilig aankomen…
  Ik vlieg graag, maar wil niet meer van die hele enden.
  Maar het liefste ga ik met de auto ergens naar toe. Dan zie je nog eens wat…

  Dag!
  Groetjes van Marlou

  .

 3. Goede morgen Sjoerd. Ik ga niet op vakantie, maar als ik hier in het dorp kom, hoor ik verschillende talen en zitten de terrasjes vaak vol.
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: