Buitenring Parkstad
Buitenring Parkstad

Buitenring Parkstad

click to see the picture big

bVision & Photography

Het aanleggen van de Buitering Parkstad verloopt traag, heel traag. Niet gek uiteraard want het moeten uiteraard wel technische hoogstandjes worden als we hier in Nederland wat maken. Als een diepe snee ligt het traject als een lang lint door het golvende landschap. Natuurlijk zijn er ook al dingen klaar, bruggen, wegen rotondes. Maar het werkt natuurlijk pas als die wegen ook begaanbaar zijn. Nu neemt het alleen maar ruimte in. De foto’s bij dit bericht zijn gemaakt bij Nuth, waar een nieuwe spoorbrug moet komen. De oude brug ziet u in de achtergrond nog net liggen.

click to see the picture big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Ik ben de uitbreiding van de sporen hier naast mijn deur nu al zat, ben benieuwd hoelang ze daar over doen, dat moet toch wel iets sneller omdat men telkens hele fietspaden die doorlopend zijn moeten afsluiten, en dat is soms 1 week, soms 2 weken dan weer open bla.. dan weer dicht, gek wordt je ervan als fietser vooral!

  X

 2. Ik woon buiten de ring in Amsterdam.
  Het blijft een verschil, binnen of buiten de ring wonen.
  De bouw van de Gaasperdammertunnel is weer even verderop.
  Soms hoor ik praten over een tweede ring, die er zou moeten komen.

  Mooie foto’s, dat weer wel.

  Zonnige groet,

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.