Genaaid

Genaaid

Ja hoor, heb ik na 45 jaar rijbewijs mijn tweede boete voor te hard rijden, misdadig gewoon, ik helemaal alleen op weg om mijn dochter in Maastricht bij MacDonalds te halen na een dagje hard werken. Reed ik me daar met een moorddadige snelheid van 55 km per uur op een vierbaansweg waar niemand te bekennen was bijna door rood licht. Oke ik beken schuld, het loopt daar licht bergaf richting brandweerkazerne, maar dat mag natuurlijk geen reden zijn om zo hard te rijden. Ik bied dan ook mijn verontschuldigingen aan bij de gemeente Maastricht en zal daar zeker met de MG beter oppassen dan in dit geval met de Golf…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Frank-103

  Feitelijk wordt je gestraft omdat je niet voortdurend op je snelheidsmeter zit te kijken, maar bijvoorbeeld, ik noem maar wat, op de weg. Zodat je geen andere verkeersgebruikers plet. Maar dat is dus niet de bedoeling, je mag plat rijden wie je wilt, zolang je het maar niet met te hoge snelheid doet!

 2. Dit is erg ja, en ik kan mij nog herinneren, het is nu weg omdat de A6 totaal over de kop ligt met de verbouwing, maar hier op de Hoge Ring, kreeg iedereen weleens een bekeuring binnen omdat ze let op, 2 tot 3 km te hard hadden gereden.. ja echt! Het is dat ze allemaal al weg zijn, maar je wil niet weten hoeveel, en aLTIJD op hetzelfde stuk dus, binnen zijn gekomen hier ooit.

  Bij mijn moeder ook, zowat elk familie lid die hier bij mij op bezoek kwam met de auto dus… belachelijk gewoon!

  En van de week, fiets ik op de grote markt hier, ik fiets langs paaltjes, komt er een agent aanfietsen, die zegt dat ik af moet stappen, ik was al langs die paaltjes heen, vertelt hij mij, dat ik daar niet mag fietsen. Uhm… stapvoets en het was stil, niemand te bekennen, om dan te vertellen dat waar wij NU stonden ik WEL mag fietsen, ja waarom hou je mij aan dan! Nou goed, nul dus verder behalve gesprek, en wat doet meneer agent? Hij stapt op zijn fiets, fietst langs de paaltjes heen waar het bord staan, wandelzone verboden te fietsen en fietst exact dezelfde route over het plein waar ik net vandaag kwam.. echt hoor.. nou goed, ‘de dingen die ik niet snap’.

  X

 3. Kakel

  Ik las pas op een blog dat iemand diep in de buidel moest tasten omdat hij/zij één kilometer te hard reed. Eén kilometer!
  Zonde van het geld. Had je beter van uit eten kunnen gaan.

 4. logbankje

  eigenlijk zou je een beloning moeten hebben na zoveel jaar boetenvrij te rijden.
  Heb het een keer op de Gaasperdamerweg in Amsterdam gehad, midden in de nacht geflitst op 5 Km, de derde keer in mijn leven, dus ik ken je gevoel op dit moment. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 5. Knars maar eens even lekker met je tanden, want dit soort overtredingen vind ik altijd zo zuur. Je doet die paar extra kilometers niet met opzet of door nonchalant rijden. Dikke pech!

 6. ik heb 3 bekeuringen gehad, dus je bent een heer in het verkeer :o)
  mijn zoon reed laatst met de fiets door het rode licht en werd aangehouden door een zwaantje, hij moest zijn idenditeitskaart laten zien (nope) dus 2 zwaar overtredingen en hij moest 240€ betalen, wat ik persoonlijk wat zwaar vond

 7. Goede morgen Sjoerd, ja joh dat krijg je natuurlijk wel, door zo vreselijk hard te scheuren in je auto. Daar hoort een stevige straf op te staan. Tja mijn man had eens een bekeuring toen hij ook iets te hard reed (105 ipv 100 ), om twee uur in de nacht op de Oosterschelde kering, geen kip, nee zelfs geen zeemeeuw te bekennen. Maar er is een grens gesteld dus die flitsers werken. En te hard is te hard, dat natuurlijk wel .
  Ik wens je toch een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: