Warm hé

Warm hé

Voor even vind ik het niet erg dat het buiten erg warm is. Daar is het zomer voor, maar meteen tot over de vijfendertig graden is voor mijn oude botten wat teveel. Zeker als ik dan zoals gisteren even voor een Kick Off van ons nieuwe op sharepoint gebaseerde intranet moet opdraven op mijn vrije dag nog wel. Dan is de puf met die temperatuur er al gauw uit. Dus veel meer dan later met de pootjes omhoog te liggen en een blikje bier te nuttigen zat er niet in.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Dit soort temperaturen zijn killing in Nederland. Op onze plek in Frankrijk is de warmte niet zo vies vochtig en wat heel fijn is dat we hier op ruim 600m hoogte zitten, koelt heerlijk af ’s avonds.

 2. Frank-103

  Ik zat beide dagen op kantoor met de airco aan, ik heb niet bijzonder veel gemerkt van de hitte. Verder is het hier zo’n 5 graden koeler dan in Limburg, alleen in Den Helder is het nog koeler.

 3. Dag Sjoerd!

  Natuurlijk was het wel wat te warm, maar ohohohhh…. wat geniet ik daarvan.
  Ik ga lekker in de schaduw zitten en doe bijna niks.
  Een beetje wordfeud, beetje lezen.
  Dolce far niente…

  Groet!

 4. whahahaha ja dankzij al die bewolking die we hebben gehad, de zon stond al, en is rustig aan gegaan natuurlijk, alleen hebben wij niet kunnen wennen, als het dan weg trekt…

  gisteren zie ik nog tegen een medewerkster van het Kruidvat, weet je hoe ik het nu zie? alsof ik in het vliegtuig ben gestapt in de winter of herfst tijd, koud hier maar ik kom aan in een warm land…. van hot naar her….

  X

 5. Goede morgen Sjoerd, ik heb gister ook overleefd, maar benauwd warm was het zeker. Nederland moet in de zomer wat mij betreft een temperatuur zo tussen de 20 en max 25 graden hebben, dat lijkt me ideaal.
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

 6. Geef mij maar een goede 20 graden en zon. Meer hoeft niet voor mij. En hopen dat we dan plots geen 20 graden naar beneden gaan voor de rest van de zomer. Hier weet men nooit met dat weer.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: