Mijn
Mijn

Mijn

click to see the pictures big

bVision & Photography

Mijn staat hier niet voor de mijnen in Limburg, maar voor mijn zorg. In Brunssum is een nieuw zorglocatie gebouwd waar je alle zorg bij elkaar vindt. Het is nog niet helemaal klaar, maar het gedeelte waar het Zuyderland ziekenhuis in gehuisvest is is wel klaar. Gistermorgen waren we even daar om bloed te prikken en kon ik het niet nalaten om met de iPhone wat pikketures te maken. De helft van het gebouw staat nog in de steigers, maar dat laten we maar even buiten beeld. Je vindt er alles wat je straks nodig hebt om in deze vergrijsde maatschappij nog enigszins mee te kunnen. Van huisarts tot hoorspecialist, van thuiszorg tot ziekenhuis, je kan er ook een kop koffie gaan drinken of wat eten, en zelfs je elektrische auto aan de laadpaal leggen. Een strak plan om mee te kunnen in de zorgvraag van de toekomst. Dat zouden ze op meer plaatsen moeten doen. En het ziet er ook nog prima uit… Zelfs als je je auto moet parkeren kun je droog naar het gebouw toelopen. Nou ja, alleen de laatste meters niet, een aandachtspuntje voor de toekomst…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 reacties

  1. Wij waren in Drachten ook eens in zo’n geval. Ik viel van de ene verbazing in de andere. Het ziet er schitterend uit, er is absoluut goed over nagedacht, maar ergens wringt het bij mij als ik weer verhalen hoor en lees over zorgbehoeftigen, die in de steek worden gelaten.

  2. Goede morgen Sjoerd. Tja er is een hoop geld aan besteed, hopelijk worden de kosten niet op de patiënten verhaald en hebben die er baat bij. Ik vraag me af wat die beeldengroep voorstelt, zijn dat ongelukken, zitten ze in een zwembad te spetteren, zijn het zorgbehoevenden, dat zal wel niet of er moet ook een dierenarts voor die hond aanwezig zijn. Allemaal raadsels op deze donderdag ochtend, ik hoop dat je bloed in orde zal blijken te zijn.
    Ik wens je een fijne dag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.