Uit huis
Uit huis

Uit huis

Langzaam maar zeker moeten we wennen aan onze nieuwe werkomgeving en uiteraard aan de nieuwe collega’s. We zijn er nu allemaal gehuisvest en hebben onze vorige werkgever verlaten. Ik was de eerste die verhuist is (met reden) en de laatste heeft het tot gisteren volgehouden. Ons kantoor waar we al die jaren hebben gezeten is niet meer, dat wordt omgebouwd tot een conferentiekamer. Het is wel even wennen uiteraard, maar onze nieuwe collega’s zijn blij met ons en ondersteunen onze uittocht daar naartoe waar ze kunnen. Ik zie het wel zitten om daar mijn laatste werkbare jaren door te brengen. Ik mag daar zelfs planten houden. Drie orchideeën pas, maar ik moet nog wat missiewerk verrichten… We gaan ze laten zien wat een echte groene kantoortuin is.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 reacties

  1. logbankje

    Gelukkig is de nieuwe werkplek een fijne omgeving met collega’s die wel met jullie verder willen.
    Drie orchideeën, dat worden er vast meer. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.