Appie
Appie

Appie

Vanochtend gaan we Appie weer periculeus maken, twee jong bejaarden op het detectivepad om te kijken welke onverlaten iedere keer de nering links en rechts over de winkel partageren zonder ze in het gepaste vak te distribueren. Ik heb daar zo de Scabies aan… Maar zonder aperij, we moeten de halfwekelijkse ontbijt, lunch en diner ingrediënten weer bijeengaren om op het einde van de week niet van het visbeen te vallen. En verder was ik tijdens het vervaardigen van dit artikel gewoon een beetje droog door overrijpheid…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, als je al die sausjes (+ de chemische toevoegingen) binnen krijgt, zul je de ibuprofen zeker nodig hebben. Toch service dat ze die er al naast hebben gelegd nietwaar? De m en m’s zullen het zoet naderhand wel toevoegen, maar wat die maggi maaltijd betreft, die zie ik niet in te passen in het geheel 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.