Gekantelde oplegger veroorzaakt verkeerschaos
Gekantelde oplegger veroorzaakt verkeerschaos

Gekantelde oplegger veroorzaakt verkeerschaos

Grote verkeersoverlast vanmiddag door een gekantelde vrachtwagen op de A76. De vrachtwagen kwam op zijn kant te liggen op het stuk tussen knooppunt Kerensheide en de afslag naar Geleen en Beek. De snelweg richting Heerlen ging enkele uren dicht. Daardoor ontstond een lange file op de A76 en ook op de A2. (foto 1Limburg.nl)

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. denk je dan na een whatsappje van je dochter. Probeer je het punt mooi te omzeilen omdat je de weg binnendoor goed kent, werd ik meteen geconfronteerd met allemaal mensen die door de politie om het knelpunt heen werden geleid. Ik hoefde maar 500 meter te overbruggen in dat stuk file, maar sakkerdjie wat duurde dat lang door de daar aanwezige stoplichten. Daar hadden ze toch wel een agentje neer mogen zetten om het verkeer om te leiden… Het was dus weer een latertje voor ik mijn vrouw op haar werk kon oppikken. Maar een geluk was uiteraard de “komkommertijd”, stel je voor er waren geen vakanties geweest.

16 Comments

  1. Frank-103

    Anders zou je wennen aan wegen zonder files, dat wil men niet en daarom wordt die vrachtauto expres over de snelweg gesmeten. NS zorgt ook in de zomermaanden voor veel overlast, korte treinen en zogenaamde werkzaamheden, zodat je in de wintermaanden niet terug kan kijken naar zomermaanden waarin het fijn was om met de trein te reizen. Verwachtingenmanagement!

  2. hanscke

    Roept bij mij twee vragen op, a, hoe komt het dat er vrachtwagens kantelen, het zijn toch heus geen vederlichte voertuigen en b. heel benieuwd wat de ze vrachtwagen vervoerde. Lag er ook iets op de weg?

  3. Kakel

    Die foto is wel van heel dichtbij gemaakt! FIles…altijd ellende. Maar voor degene die het ongeluk meemaakt vind ik het nog het ergst. Het lijkt wel of vrachtauto’s steeds makkelijker omvallen. Zo hard waaide het niet eens.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.