Hydrangea

Hydrangea

Zaterdag waren we even naar Intratuin voor een bosje bloemen, maar helaas, we waren wat aan de late kant en er was niet veel meer. Maar daarom niet getreurd, dan maar een bloemetje voor in de tuin. De Hydrangea, hier beter bekend als de Hortensia, moet een gedeelte van de afscheiding met de buren gaan vormen. In dit geval de pluim hortensia. We hebben alvast twee verschillende meegenomen om die in onze vakantie te gaan plaatsen. Dan hebben we in ieder geval ook nog een paar weken de tijd om er op het terras van te genieten. De Hydrangea Paniculata Bombshell word niet groter dan een meter en heeft niet van die hele grote bollen, maar mooie pluimen. Op de foto een dus beetje misleidend en uit zijn verband getrokken. Zondag hadden we oppasdag, meer een gezellige dag met onze kleindochter. We zijn de deur niet uit geweest maar hebben toch een hoop gedaan. Allemaal van die weekend klusjes, maar uiteindelijk krijg je daar toch een voldaan gevoel van.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Kakel

    Ik ben gek op Hortensia’s. Ze bloeien prachtige en je kunt er – als ze ingedroogd zijn – de mooiste kransen van maken. De Annabelle is mijn favoriet maar hebben wij zelf niet in de tuin.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: