Familie vliegerfeest

Familie vliegerfeest

click to see the pictures big

bVision & Photography

Vliegerclub Oirsbeek organiseerde dit weekend een familie vliegerfeest aan de Wintrakerweg tussen Oirsbeek en Munstergeleen. Als van verre zag je de tientallen vliegers in de lucht hangen. De deelnemers kwamen ook van heinde en verre. Want het vliegersfeest geniet internationale bekendheid. Niet moeilijk als je een paar kilometer van Duitsland bent, en aan de andere kant een paar kilometer van België. Naast vliegeren waren er uiteraard ook andere activiteiten, de kosten moeten er ook uit, en terecht, want het is een leuke hobby vooral om naar te kijken.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Ik was even met de MG wezen tanken, ja, in Duitsland uiteraard, want os Friesen ben zuunig, toen ik de vliegers al van ver boven het veld zag hangen. Ik kon het dan ook niet nalaten om een paar foto’s te schieten. Niet de beste, daarvoor was de afstand te groot, maar het geeft wel een overzicht wat de mensen daar allemaal lieten zien. Een kakofonie aan kleuren en modellen. Van sommige modellen vraag ik me af hoe ze die in de lucht krijgen. Het resultaat mag er echter zijn… Voor de rest was het gisteren een oppasdagje op onze kleindochter. Net vijf maanden oud en ze groeit als (spruit)kool.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Vliegeren…daar word ik altijd zo blij van. Geeft me een vakantiegevoel terwijl je het elke dag met een beetje wind die vlieger kan oplaten.
    Nog even dan kan je er met je kleindochter naartoe!

    Kakel
  2. Jee, ooit ook zelf gedaan, mijn ex man kreeg ineens de ingeving om met ‘echte’ vliegers te gaan vliegeren, van die vliegers als je op het strand staat en de wind is lekker goed, dat je dan een paar km mee kunt jumpen, die dus, net als hier, hahahaha

    Nou goed, dat was even en het lag weer in de kast, eigenlijk zonde. Ik blijf het mooi vinden om eventueel naar te kijken.

    X

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: