Wat ruist er in….

Wat ruist er in….

In de collectie van bijzondere verkeersborden mag deze zeker niet ontbreken. Technisch wellicht correct, maar opvoedkundig klopt er iets niet. Ik trof deze aan in Midden-Limburg, vlak bij Heibloem. Nooit van gehoord hoor ik u al denken. En om eerlijk te zijn vind ik dat niet eens erg. Het ligt ergens tussen Nederweert en Panningen. Landelijk is Heibloem bekend geworden door de moord op de elfjarige Nicky Verstappen, die uit dit dorp kwam.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. frank103

  Die bordentekenaar kreeg de opdracht om een bord met een wild zwijn te tekenen, zijn creatie was waarschijnlijk zodanig dat hij nu bordenwasser is bij de plaatselijke frietkraam en ze noodgedwongen een bord met een hert hebben gepakt. Een hachelijk gebeuren dat eigenlijk een boel leed weerspiegelt?

 2. Ah ja, ooit mijn moeders bumper total loss omdat ze dus een hert had geschept, een hert die ze zag aankomen, liet oversteken zelfs, zij rijdt rustig door, komt dat hert TERUG! Ja vol op de bumper…. Heeft zelfs in de krant gestaan hier, hahahaha

  Wat ik niet wist maar toen geleerd heb, als jij ene hert aan rijdt dat deze dan naar een poelier gaat, deze hem verder aanneemt en en wat hij erop verdiend jij ook krijgt…. We hebben daar een heerlijke gewone kogelbiefstuk van gegeten 😉

  Oh en borden hadden we hier nog niet toen, was begin jaren ’80 toen er nog bijna niemand hier woonde.

  X

 3. Goede morgen Sjoerd. Tja ze kunnen niet voor ieder dier een eigen bord ontwerpen denk ik. Maar hier zijn er geen wilde zwijnen maar veel herten, die lopen soms in de nacht door het dorp, ook in mijn tuin heb ik wel een stel gehad, goed te zien aan de ‘dropjes’ die ze achter hadden gelaten.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: