Vergeten
Vergeten

Vergeten

Han Ich Verjessen is in Kerkrade een algemeen gezegde, dat het overeen komt met HIV is een toevalligheid. Trouwens Heb Ik Vergeten ook. Daar dacht ik aan toen ik deze motor hier zo zag staan, de eigenaar is afgestapt en is vergeten waar hij zijn voertuig geparkeerd heeft. En de tijd doet de rest. Wellicht dat deze foto iemand wat zegt, ik weet waar hij gemaakt is…
Als de eigenaar zich meldt zal ik hem verklappen dat hij op dat bord kan zien dat hij bij Sonnemans staat. Vandaag gaan we ruimen in de vergeten tuin, ik heb gisteren de werkzaamheden geïnventariseerd en ben danig geschrokken…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Frank-103

  Mijn broer heeft ooit zijn auto in Keulen in de Einbahnstrasse geparkeerd, en kon die later niet meer terugvinden. Bij de politie moesten ze erg hard lachen, maar hebben wel een zoektocht op touw gezet. De volgende middag was de auto gelukkig teruggevonden.

 2. Kakel

  Keulen en Aken zijn niet op één dag gebouwd, dus je thuis hoeft niet voor eind oktober al top te zijn (-:
  De motor is vergroeid met de heester. Het levert een prachtige foto op.
  Zonnige groet

 3. marjolijn1

  Mooie terras aankleding…!
  succes vandaag met de vergeten tuin, dat zal wel het nodige werk vragen om hem winterklaar te krijgen.
  Je hebt er wel goed weer voor.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.