Het einde van een mooie vakantie
Het einde van een mooie vakantie

Het einde van een mooie vakantie

We sluiten de vakantie af zoals we hem begonnen zijn, met een oppasdagje op Jeslynn. En we mogen niet klagen over wat daar allemaal tussenin is gebeurd, Sakkerdjie wat hebben we het getroffen met het weer. Overdag lekker warm, en gelukkig in de nacht iets minder. Tropisch weer in Nederland, wie kan daar zijn vakantie op afstemmen. Maar helaas, vandaag moeten we weer aan de bak. De baas verwacht me om een uurtje of zeven, in de ochtend…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. logbankje

  Jullie hebben het zeker getroffen en deze week nog een staartje.
  Jeslynn is wel blij dat jullie weer terug zijn.
  Succes in je werkweek. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl
  Heb je een DAFje gestuurd.

 2. Kakel

  Kijk haar daar gezellig liggen en lachen. Ze lijkt me een heel tevreden meisje. Maar wat wil je als alles om je heen liefde is?
  Jullie hebben een fijne vakantie gehad en het getroffen met het weer. Het is jullie van harte gegund. Sterkte met de arbeid. Vanavond weet je weer niet beter (-:

 3. Wat een mooi meidje toch ook 😀 En gelukkig is het nu gedaan met de warmte als je weer moet werken, niet alleen jij, maar ook mijn dochter heeft het gestroffen met het weer in haar vakantie, welke gelijk liep met de jouwe, hahaha

  X

 4. Goede morgen Sjoerd, ja vakantie kan niet altijd doorgaan natuurlijk, maar jullie hebben toch een heerlijke vakantie gehad samen.
  De kleine meid ziet er ook patent uit, leuke foto. De bal met het spiegeltje, de lusjes en de rammel erin heeft Laura op die leeftijd ook gehad .
  Ik wens je een fijne eerste werkdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.