De eerste keer in het stoeltje eten
De eerste keer in het stoeltje eten

De eerste keer in het stoeltje eten

Dit weekend was Jeslynn het hele weekend bij ons. Geen probleem, we genieten gewoon van ons kleinkind. Uiteraard een kind met ook haar nukken en gewoontes, maar over het geheel toch erg lief en absoluut niet lastig. Op zondag dus het experiment, 6 maanden inmiddels en langzaam toe aan zittend eten. Niet geheel zonder problemen, ze is super enthousiast en een lepel met voeding wil daardoor wel eens op een andere plaats belanden dan waar die hoort, maar ook daar kunnen we het gevoel voor humor niet mee onderdrukken. Heerlijk toch, zo’n dreumesje.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Kakel

  En op die leeftijd kunnen ze al behoorlijk temperamentvol reageren (-: Je moet haar leren dat ze met haar eten kan sproeien. Vinden haar ouders vast leuk!
  Vlot hoor, om al met zes maanden in een stoeltje te zitten.

 2. Ja, geweldig toch dat je zo regelmatig op haar mag passen, en zelfs haar het eerste potje mag voeren. Denk daar maar eens over na, over 10 jaar, als ze je de afstandsbediening niet terug wil geven en vervolgens jou gaat uitleggen waarom niets meer werkt in jouw volledig digitaal aangestuurde huis…..

 3. ha die Sjoerd,
  wat een lekker wijffie!
  En wat leuk om alles mee te mogen maken…
  Ik hoef je niet te zeggen: geniet er maar van, want dat doe je al met volle teugen…
  Heerlijk!

  Dag!
  Groet van Marlou

  .

 4. Het hoort er gewoon bij.. eten leren en daarmee ook het smeren. Toch weer een geweldige ervaring en als je kijkt hoeveel volwassenen nog smeren met eten, dan is het echt niet makkelijk.

  Love As Always
  Di mario

 5. het gaat zo snel, maar nu pas in de stoel om te eten? Ik heb al een aantal foto’s al enige tijd voorbij zien komen dat onze F. al in de stoel zit om te eten, en alles uit mag proberen, vooral de smoelen dus erbij 😛 hahahaha

  X

 6. Goede morgen Sjoerd. Heerlijk is dat elke keer weer een stapje doen en weer wat bijgeleerd. Lekker eten over het hele smoeltje gesmeerd, ja ook dat hoort er allemaal bij. Opa en oma zijn is gewoon heel fijn.
  Ik wens je een vrolijke maandag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: