Triest
Triest

Triest

Vandaag is een beetje een trieste dag voor mij. Na jaren trouwe dienst gaat de MG ons vandaag verlaten. We hebben er jaren plezier mee en van gehad, met als hoogste punt een bergtop in Oostenrijk. Maar het gaat niet echt meer. Met Jeslynn erbij wordt de MG nog zelden gebruikt en langere ritten gaat met mijn rug echt niet meer, dan heb ik een schoenlepel nodig om er weer uit te komen. Het is en blijft uiteraard een Engelse sportwagen. Ik hoop dat de nieuwe eigenaar er ook zoveel plezier van gaat hebben als wij er van gehad hebben. De heerlijke tochten door de Ardennen en de Eifel, de routes langs de Nederlandse- en Belgische kust, de MG-clubdagen en ga zo maar door. Jammer, maar helaas, hij is te duur om hem alleen maar in de garage te laten staan. Daar komt straks een wat grotere wagen te staan die meer past bij ons huidige leven. Maar een beetje veel pijn doet het wel…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. Frank103

    Die MG is een schitterende leuke auto, ik begrijp best dat het afscheid je aan het hart gaat. Je kunt altijd een andere cabrio overwegen, maar dan bijvoorbeeld met zo’n metalen klapdak, zodat hij ook gewoon als vierzitter te gebruiken is. Denk aan een vw eos, een renault megane of een peugeot. Die zijn ook erg leuk! Helaas heb ik mijn vrouw daar afgelopen jaar trouwens ook niet van weten te overtuigen en rijd ik komend 5 jaar weer met een Focus station, maar daarna komt er een cabrio!

  2. Een schitterende wagen Sjoerd, ik kan me voorstellen dat je hem met pijn in je hart weg doet. Wij weten nu al dat onze volgende auto een hoge zit moet hebben en een makkelijke instap. Wij maken lange ritten en hebben beide wat last van de rug…

  3. Auto, kleinkind, auto, kleinkind, auto, kleinkind 😉 Hahahaha Ja ik snap echt wel dat dit zeer kan doen, echt waar, maar je maakt een verstandige keuze, en wie weet ooit Sjoerd als ze ouder is straks, wie weet wat er dan voor komt, misschien een grote echte classic? 😉

    X

  4. Goede morgen Sjoerd, ja met een beetje weemoed zie je hem straks vertrekken, maar je hebt er altijd nog de goede herinneringen aan. En natuurlijk heb je de foto’s nog.
    Ik wens je toch een heel fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.