Vandaag nog ene uit Heerlen, waarschijnlijk een van de bekendste stukjes, en al heel oud… volgens velen werd rond 1100 gestart met de bouw van deze kerk in Romaanse stijl.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Een kerk uit 1100? Asjemenou…Wat een geluk dat die bewaard is gebleven.
    Mij zegt het niets – ik bedoel: ik herken er niets in – maar de foto is mooi!

    Kakel
  2. Goede morgen Sjoerd. Een mooie oude kerk, die robuuste stijl vind ik altijd mooier dan de barok, met al die tierelantijntjes. Mooie oude kaart , verzamel je die virtueel, net zoals je oude auto’s en trafohuisjes, of heb je er een echte verzameling van?
    Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.