Post vakantie depressie
Post vakantie depressie

Post vakantie depressie

Gisterochtend vertrok ik naar het werk en moest ik bijna ijs krabben op de ruiten van mijn Golf. Sakkerdjie wat was het koud buiten. Met heimwee dacht ik terug aan de tropische week in Zeeland, heerlijk in het zonnetje op een terrasje, waar dan ook. Die gedachte is de hele dag niet meer weggegaan, bij iedere kop zwarte massa uit de automaat dacht ik daar weer aan terug. Daarnaast was het pas donderdag en ik had het gevoel dat het de hele dag vrijdag was. Als je dan in het donker thuiskomt, en je realiseert je dat je nog een dag moet voor het weekend begint, dan slaat de P.V.D. hard toe… Na een half uurtje op de bank realiseerde ik me dat het leven best goed was en we in het weekend weer twee dagen voor Jeslynn mogen zorgen. Wat wil je nog meer… Jesje vindt het prima, en het houdt ons van de straat. Volgende week een logje over eyecatchers en Whisk(e)y barrels. Voor nu wens ik alvast iedereen een heerlijk weekend toe.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Kakel

  Ik liet om zes uur ’s ochtends de hond uit en had spijt dat ik geen handschoenen aangetrokken had. Aansteller! zei ik nog tegen mezelf. Totdat ik bij thuiskomst op mijn telefoon zag staan dat het maar één graad was.
  Wat fijn dat jullie het met het weer zo getroffen hebben in Zeeland! Daar kan je toch mooi op teren. En nu lekker twee dagen de kleine meid om voor te zorgen. Jullie weekend kan niet meer stuk.

 2. ot. Ik zal de codes wel weer even uit zetten , kijken of dan niet weer de helft van de reacties in de spambak komen. Zelf heb ik ook een hekel aan de invullen van vage teksten.

 3. Frank103

  Als ik ’s ochtends naar het station fiets moet de verlichting aan, de zomerjas begint merkbaar iets te koud te worden, de winter komt eraan! Toch is het hier een stuk warmer dan in Finland, weet ik uit betrouwbare bron….

 4. De omslag is inderdaad erg snel gegaan, is best wennen.
  Het voelt regelmatig best koud, maar het verschil is maar een graad of 6. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 5. Ga fietsen, dan hoef je niet te krabben, hahaha Ik snap je helemaal Sjoerd 😉 Ik moet eerlijk zeggen dat ik het ergens wel fijn vind dat het niet meer zo heel heet is, qua fietsen, en qua foto’s is het ook prachtig nu met deze blauwe luchten en witte wolken, tenminste hier, gisteren ook weer 😀

  Alleen de wind is wat koud en koel… en als je die dan tegen hebt een stukje op de terug weg ook nog, lol…

  Ik wens jou ook alvast een fijn weekend, geniet van je kleindochter!

  X

 6. Môgge Sjoerd,

  jongen toch!
  Ik heb echt met je te doen… nóg een dag!
  Maar jou kennende sla je je er gewoon ijzersterk doorheen!

  Heel veel plezier met Jesje…
  Ze verrijkt je leven!

  Groet van Marlou

  .

 7. Goede morgen Sjoerd. Hier wel zon gehad de laatste dagen, maar het was heel erg frisjes door de koude noordoosten wind. De was droogt wel goed met zo’n wind, maar ik heb de kraag van mijn jas opgezet straks mijn winterjas maar tevoorschijn halen. Ik vind kou en regen niet zo erg, maar dat het nog zo donker is als ik weg ga in de ochtend, dat vind ik minder.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe, het weekend kan niet meer stuk natuurlijk als Jesje er weer is.

 8. Ik merk bij mezelf ook dat ik een beetje moeite heb met het weer. Ik ga maar wat vroeger naar bed. Ben iets prikkelbaarder, ik moet duidelijk nog even wennen. Nog zes maanden en het is weer lekker weer. (hoop ik) Het aftellen is begonnen. Eerst nog een dagje werken en dan weekend.

  Love As Always
  Di Mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.