De groenten (8)
De groenten (8)

De groenten (8)

Vandaag gaan we even terug tot in mijn schooljaren, slechts enkele kilometers van huis, zelfs te voet te halen, de speeltuin in het schutterspark in Brunssum. Een veel gebruikte bestemming voor schoolreisjes. Hemelsbreed 5 km van school, maar met de bus van Mulder een hele beleving… Ik dacht me te kunnen herinneren dat we van die glijbaan op kokosmatjes naar ondereen gleden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 reacties

  1. Goede morgen Sjoerd. Ja bij die hoge houten glijbanen ging je met een kokosmatje naar beneden, om brandwonden door wrijving te voorkomen. Ik zie die matjes weer voor me. In de speeltuin waar wij met schoolreisje naar toe gingen hadden ze die matjes ook. Dat was ergens in Brabant in de buurt van Bergen op Zoom.
    Heerlijk zo’n oude aanzichtkaart, het brengt je gelijk terug naar je kindertijd.
    Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.