Buick Master Six 1929
Buick Master Six 1929

Buick Master Six 1929

click to see the pictures big

bVision & Photography

De bijdrage aan mijn virtuele garage komt vandaag wederom van Suzan, beter bekend van Morgaine’s Passions Die op een mooie dag in Almere bij de Midland Classic show de volgende auto voor de lens van haar camera vond.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Deze Buick Master Six uit 1929 stond daar als top auto te pronken. Een heerlijk model met een 5 liter 6 cilinder motorblok… En wat moet het heerlijk zijn om de eigenaar van zo’n auto te zijn. Dat is wat ik ook mis na het wegdoen van mijn MG… Daar had ik ook diverse malen de mogelijkheid om de auto op een show te laten bewonderen.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Het is een auto om alleen niet allen maar met bewondering naar te kijken en maar je ook te bedenken dat na al deze jaren dit model nog steeds loopt. Uiteraard met wat mankementen af en toe, maar toch. Mijn huidige auto zie ik na honderd jaar niet meer op een show staan…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. Frank103

  Zag vandaag in Houten een hele fraaie Morgan. Helaas moet ik eerst scheiden en het huis verkopen voor ik zo’n fraaie bolide kan aanschaffen. Dan blijft dromen van een mx5 toch minder ingrijpend.

 2. Absoluut een trekker deze, ik heb er echt heel lang bij staan kijken naar de foto’s maken, het was ook nog lekker rustig omdat ik natuurlijk zo op tijd was. Ik moest vooral lachen om de benzine verbruik, ik weet het niet meer exact maar ook dat erbij stond dat benzine in die tijd maar 0,06 cent kostte, en volgens mij was het 1 op 3 of zoiets, erg weinig in elk geval, hahahaha

  Tegelijk heel veel benzine.

  X

 3. Goede morgen Sjoerd. Ja de MG zul je nog wel even missen, maar je virtuele garage komt aardig vol te staan. En wie weet, komt er nog wel eens een oldtimer die voor jou bestemd is in werkelijkheid in je garage te staan.
  Ik wens je een fijn weekend en met je kleindochter in huis kan dat niet missen 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.