Voorbij
Voorbij

Voorbij

Voorbij, dat kunnen we wel zeggen van het weekend. Oppassen op Jeslynn is een zware taak. Mee winkelen nemen, weer mee winkelen nemen, Kinderwagen in en uitklappen, weer in en uitklappen. Tussendoor kind in de maxicosi waar ze inmiddels eigenlijk al uitgegroeid is. en ga zo maar door. Dus op zondag, mopper, mopper, maar eens naar een kinderzaak gereden of er geen andere oplossing was. Prenatal, een vreemde naam eigenlijk, want ze verkopen er niets voor, maar dat terzijde, was het eerste adres, en gelukkig is opa daar makkelijk in, dus ook het laatste adres waar we rondkeken. Het werd een buggy, kind blij, wij blij en wat wil je dan nog meer. Hmm, vraag dat maar aan mijn vrouw, want ze verkochten niet alleen maar buggy’s… Maar af en toe zijn grote kindertjes ook nog heel klein, en vallen onder het spelen in slaap.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Ja, er komt iedere keer weer wat nieuws in de ontwikkeling. Voordat je het weet zet je spelletjes op je tablet voor haar, haha. Ik heb er voor verschillende leeftijden op de mijne staan.

 2. Kakel

  Dat eerste jaar groeien ze de pan uit! Pipi Langkous zei een keer in een aflevering tegen een moeder met kinderwagen: als je kind zo hard blijft doorgroeien, kan hij straks water drinken uit de dakgoot.
  Geen idee waarom ik dat onthouden heb (-: Ik had daarvoor beter in de plaats iets nuttigs kunnen onthouden.
  Maar jij hebt je buggy!

 3. Frank103

  Met die buggy loop je nog wel een aantal jaren te slepen, het grut heeft soms zomaar geen zin meer om te wandelen en om ze te tillen zijn ze dan aardig zwaar.

 4. Whahahaha ja uhm, ik zie net een foto dat mijn babynichtje nu ineens aan de tafel staat, lol… het gaat zo snel!

  En Prenatal, heeft het zin om te vertellen dat ik daar mijn jeugd in de vakanties heb gesleten op het hoofdkantoor en magazijn destijds in Almere? Mijn moeder was cheffin van Babyhallen, die bestaat niet meer, maar Prenatal, ja ze verkopen ook kraampakketten natuurlijk dus is het wel pre voor het kind er is gericht en zwangerschapskleding, heb je ook al nodig voordat? 😉

  X

 5. Dag Sjoerd,

  ja… het is je vlees en bloed en je hebt er alles voor over!
  Dat geeft ook zoveel voldoening: ik ben er zeer gelukkig mee!
  En jij ook!
  Schitterend toch?!

  En wat een lieve foto van die kleine meid…

  dag!
  Groetjes van Marlou

 6. marjolijn1

  Ja, gelukkig worden kleine kindjes groot en dat vraagt dan weer om grotere spullen.
  Nog even doorzetten en dan loopt ze zelf… 🙂
  Heerlijk toch om zo te kunnen slapen en ondertussen groter te groeien.

 7. Goede morgen Sjoerd. Ja voor kindjes kan het allemaal ook heel vermoeiend zijn , en die vallen in slaap waar ze dan ook op dat moment zitten of liggen. Maar gelukkig dat ze blijft groeien voorlopig, anders zou het ook niet best zijn natuurlijk.
  Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: