I don’t know
I don’t know

I don’t know

Soms heb je wel eens van die dagen dat je thuiskomt en absoluut leeg bent. Na het eten de bank op duikt om te genieten van een powernap, maar ook dat niet lukt. Gelukkig heb ik dat niet al te vaak, anders zou het regelmatig voorkomen dat u hier naar een lege pagina zat te kijken. En toch was gisteren zo’n dag. Je voelt het niet aankomen, maar het begint met goede moed, het schiet lekker op, maar aan het eind van de dag moet je je haasten om op tijd weg te komen. Nee, geen stress maar gewoon even wat drukker dan een normale maandag. het enige wat er dan nog overblijft van zo’n dag is, juist…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.