FEL
FEL

FEL

Nee, niet ik of iemand anders is FEL, maar vandaag moet ik in tegenstelling tot andere woensdagen werken. Ik ben uitgenodigd voor een FEL Meeting in het nieuwe gebouw op de Brightlands Chemelot Campus. FEL staat hier voor Front End Loading. Een FEL overleg vindt meestal plaats aan de start van een groot project, om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen en om doelstellingen en scope van zo’n project helder op het netvlies te krijgen, maar ook de (financiële) risico’s en de te verwachten winsten. Alle disciplines die mogelijk belang hebben worden uitgenodigd en mogen deelnemen aan de discussie. Alle processen worden vastgelegd zodat daar in een later stadium ook geen twijfels over zijn. Vergeet je om je zegje te doen of doe je niet actief mee, loop je dus het risico om later naast het potje te piesen. Mijn kennis in deze is de optimalisatie en kennis van het proces wat gevolgd wordt. Het wordt me het dagje wel vrees ik.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 reacties

  1. Frank103

    Het gaat dan om commitment en als je toch je bedenkingen hebt wordt later gevraagd waarom je die niet geuit hebt, je was er toch bij? Terwijl iedereen wel weet dat de lieden met bedenkingen op de zogenaamde exit lijst belanden. Want als je tegen de wind in piest worden je schoenen nat! Hachelijk is het!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.