Huldiging
Huldiging

Huldiging

In de loop van de dag gaan we naar onderstaand pandje voor de huldiging van mijn 40 jarig dienstjubileum. Het pandje is gelegen in de Belgische gemeente Lanaken, en heet La Butte aux Bois. Heen en terug per taxi, zeker is zeker. Het zal me benieuwen wat ze allemaal te vertellen hebben.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

 1. Toen ik dit logje laatst in mijn Reader voorbij zag komen, dacht ik: die moet ik maar even bewaren voor als ik weer in de running ben. Bij deze alsnog ‘fan herte lokwinske mei dit bjusterbaarlike jubileum’.
  Jammer dat het feest werd overschaduwd door de te vroege dood van een veel te jonge collega.

 2. Frank103

  Gefeliciteerd met je 40 jarig jubileum! Bij ons mag een jubilaris vrij precies aangeven of hij wel/geen toespraken etc wil. Oude verhalen over 200 jaar geleden daar zitten niet veel mensen op te wachten.

 3. Kakel

  Wat leuk, Sjoerd. gefeliciteerd! 40 jaar…wát een tijd. Ik vind het met recht een feestlocatie en je verdient het. Ik hoop dat ze je flink ophemelen (-: Geniet van de aandacht al moet je dat kunnen… Fijne dag!
  Lieve groet

 4. Proficiat, 40 jaar, dat krijg ik als het goed is net niet voor elkaar, tenzij men besluit me nog wat jaartjes meer te laten werken dan mijn 68 ste.
  En ja veren in je achterste en pluimen op je hoed…. geniet ervan.

 5. Ha die Sjoerd!

  Van harte gefeliciteerd.
  Ik vind het geweldig, dat je het zo lang hebt volgehouden.
  Je bent een kei!!

  Heel veel plezier vandaag…
  Ik denk dat je lekker verwend wordt!

  groetjes , Marlou

 6. 40 jaar al…. ne dikke proficiat en als ik langs je stond kreeg je ook nog eens een dikke kus.
  Dat restaurantje ken ik van zijn balpennen, die zijn meestal heel mooi :o)
  Geniet er maar van, want daar mogen ze je goed voor trakteren
  ێn @->- voor jou

 7. marjolijn1

  Van harte proficiat, met je 40 jarig dienstjubileum, een hele mijlpaal….!
  Mooi pandje om een fijn feestje te vieren.
  Geniet volop Sjoerd…!
  Mooie dag en daarna op naar een fijn weekend..!!

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: