Huldiging
Huldiging

Huldiging

In de loop van de dag gaan we naar onderstaand pandje voor de huldiging van mijn 40 jarig dienstjubileum. Het pandje is gelegen in de Belgische gemeente Lanaken, en heet La Butte aux Bois. Heen en terug per taxi, zeker is zeker. Het zal me benieuwen wat ze allemaal te vertellen hebben.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 reacties

 1. Toen ik dit logje laatst in mijn Reader voorbij zag komen, dacht ik: die moet ik maar even bewaren voor als ik weer in de running ben. Bij deze alsnog ‘fan herte lokwinske mei dit bjusterbaarlike jubileum’.
  Jammer dat het feest werd overschaduwd door de te vroege dood van een veel te jonge collega.

 2. Frank103

  Gefeliciteerd met je 40 jarig jubileum! Bij ons mag een jubilaris vrij precies aangeven of hij wel/geen toespraken etc wil. Oude verhalen over 200 jaar geleden daar zitten niet veel mensen op te wachten.

 3. Kakel

  Wat leuk, Sjoerd. gefeliciteerd! 40 jaar…wát een tijd. Ik vind het met recht een feestlocatie en je verdient het. Ik hoop dat ze je flink ophemelen (-: Geniet van de aandacht al moet je dat kunnen… Fijne dag!
  Lieve groet

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.